duminică, 26 ianuarie 2014

Te-ai blocat? Plateste!

Salutare supravietuitori infrigurati! 

Astazi citeam din nou articole de actualitate cand am gasit asta:
"Directorul CNADNR, Narcis Neaga, a cerut transportatorilor inzapeziti, carora le expira rovinieta, sa faca prin orice mijloace dovada ca au ramas blocati, pentru a evita sa fie amendati." (ziare.com)

Deci, ca sa va lamuresc! In cazul in care se intampla sa fiti blocati pe drumul public si sunteti inghetati de frig, plini de nervi si va expira rovinieta, aveti de platit amenda. Daca vreti sa scapati de amenda, trebuie sa demonstrati ca ati fost blocat in trafic, ca ati inghetat de frig, ca v-ati imbolnavit sau ca nu stiu ce ati mai facut. Nu uitati insa ca daca primiti amenda acasa si daca vreti sa scapati de ea, aveti de asteptat cateva luni bune pentru ca acea contestatie sa va fie luata in cosiderare si apoi sa fie analizata si ANULATA pentru nu stiu ce neregularitati.

In alta ordine de idei, in tara asta, ori de vrei ori de nu vrei, trebuie sa platesti! Nu le pasa ca mori de frig sau de foame pe cand ei stau afundati in fotolii si recolteaza bani. Sunt ingrijorati ca nu is pot termina vila sau ca nu isi pot cumpara bolidul dorit. Ii doare in "fotoliu" de populatie.

In final, va recomand sa nu plecati la drum fara rovinieta sau cu rovinieta aproape de expirare. Cu orice dovada, tot platiti. Daca doriti sa achizitionati o ROVINIETA ieftina si la indemana, dati click AICI.

UITA CA TI-E GREU! PLATESTE ROVINIETA!





Niciun comentariu: