vineri, 24 ianuarie 2014

Vom fi pregatiti ca iarna trecuta!?

Salutare supravietuitori romani! Astazi citeam cateva articole despre ninsorile si gerurile care vor urma. La un moment dat am dat peste o noua promisiune facute de domnul prim-ministru Ponta:

"La randul sau, premierul Victor Ponta a promis ca institutiile statului vor fi pregatite sa intampine vremea, asa cum au fost si iarna trecuta." (ziare.com)

Nici nu stiu cu ce sa incep! Daca analizam putin propozitia de mai sus observam "...vor fi pregatite...". Deci, desi ninge de vreo 3 zile si mai ales de la centrul tarii in jos e cod galben si nenumarate accidente, institutiile inca se pregatesc, isi pun NISIP in buzunar, isi beau CAFEAUA si isi pun CAUCIUCURI DE IARNA. Cine stie cand "vor fi pregatite", avand in vedere ca deja incep sa apara stirile cu drumuri blocate, accidente, etc.

In alta ordine de idei, prin citatul "Vom fi pregatiti la fel ca iarna trecuta", Ponta a spus adevarul. Va amintiti de iarna trecuta cate cazuri de derapaje, accidente, blocaje si chiar cazuri mult mai nefericite au fost? Din ce cauza? Din cauza institutiilor care erau "extrem" de pregatite. Iarna aceasta, daca sunt la fel de pregatite, s-a ales praful!
Zilele trecute am scris si articole despre cat de pregatite sunt autoritatile in Radauti: "RADAUTI! Ne rupem gatul?", "Cu sau fara nisip?"

In concluzie, pregatirile sunt in toi dar le e frica sa inceapa. Noi romanii, cum suntem niste supravietuitori innascuti, scapam si de iarna aceasta, chiar daca ei inca vor face pregatiri si vor fi plini de promisiuni.

SUPRAVIETUIRE PLACUTA!

Niciun comentariu: