luni, 5 august 2013

Judetul Suceava Pe Locul 2!

Salutare dragi supravietuitori! Astazi as dori sa va vorbesc putin despre judetul Suceava, avand in vedere ca locuiesc in el. Sincer, nu sunt deloc mandru ca suntem pe locul 2! Stiti de ce? Deoarece suntem pe locul 2 la EXECUTARI SILITE DE BUNURI! Suntem in TOP 5 al celor mai indatorate judete din Romania. Este un dezastru! Cele mai multe executari le-a organizat VolksBank, dupa care BCR. Totusi, ma intreb de ce chiar Volksbank care, in traducere se numeste "Banca Poporului". Aceasta banca, conform numelui, ar trebui sa sprijine populatia, nu sa dea oamenii afara din case, sau sa le ia masinile sau alte lucruri de valoare.



Conform site-ului executari.com, va voi arata un top al executarilor silite de bunuri pe judete.

LOCUL 1: Bucuresti - 357
LOCUL 2: Suceava - 271
LOCUL 3: Vrancea - 196
LOCUL 4: Timis - 194
LOCUL 5: Arges - 189
LOCUL 6: Iasi - 179
LOCUL 7: Hunedoara - 174
LOCUL 8: Braila - 153
LOCUL 9: Galati - 153
LOCUL 10: Constanta - 144

Acesta este doar un mic top facut de mine, conform datelor de pe site. Dar totusi, cred ca ati putea remarca diferenta de populatie intre Suceava si celelalte judete nu? In dreapta sunt scrise numarul de licitatii/executari. Ar trebui sa ne ingrijoram cumva? Ati mai auzit de vorba: SUCEAVA ESTE CEL MAI SCUMP JUDET? Daca nu ati mai auzit, aflati acum!

In final, prin acest articol as vrea sa mai trag un semnal de alarma asupra populatiei, respectiv bancilor. Cred ca ar fi omeneste daca bancile nu ar mai fura de la oameni si oamenii ar citi cu atentie contractele si s-ar gandi la propriile forte, fara sa se avante in datorii pe care nu le vor putea plati.

ROMANIA TREZESTE-TE!



Niciun comentariu: