sâmbătă, 21 februarie 2015

Vezi ce s-a intamplat in RATP Iasi... 4 copii de 12 ani din Iasi!

Deobicei, copiii la 12 ani invata, se joaca, unii citesc, etc. Unii dintre ei se ocupa cu altceva mult mai profitabil. "Muncesc" inca de la o varsta frageda...

In jurul orei 19, in autobuzul 41 cu destinatia "Rond Copou", se urca 2 fete de 16-17 ani si in spatele lor 4 minori de etnie Rroma, 3 fete si un baiat care aveau varsta de 12-13 ani. In mai putin de 10 secunde, vad o fata care se agita ca i-a disparut portofelul. A apucat-o pe una din micile infractoare de geaca si si-a gasit portofelul. Cand sa se aseze pe unul din scaune, cealalta fata observa ca ii disparuse telefonul. Vinovatii deja erau mutati aproape de usa din spate pregatiti sa fuga cu prada.



Cu ajutorul celorlalti calatori, telefonul a fost gasit, la una din cele 3 fete. Soferul era pregatit sa opreasca pentru a-i alunga din mijlocul de transport cand victima careia i s-a furat portofelul a observat ca ii lipsea si ei telefonul. Unul din calatori a notat numarul fetei si a sunat-o cand deodata telefonul care suna a aparut la picioarele baiatului.

Din cate am observat, telefoanele victimelor erau iPhone 4 si iPhone 4S si in portofel sunt sigur ca aveau ceva bani si desigur, acte. Ar fi obtinut o suma de bani consistenta din acest furt.

Va imaginati ca in aproximativ 10 secunde au disparut doua telefoane si un portofel, fara ca victimele sa nu simta absolut nimic. Norocul se datoareaza uneia dintre victime deoarece a bagat mana in buzunar sa scoata biletul si nu si-a gasit telefonul. Hoti la 12 ani, criminali la 17-18...

Din pacate, cei 4 au scapat basma curata si au fost lasati sa plece. Oricum, sunt sigura ca daca ar fi fost anuntata politia, tot basma curata ar fi scapat deoarece erau minori si nici macar buletine nu aveau.

In concluzie, aveti grija cum umblati cu mijloacele de transport in comun si tineti-va lucrurile de valoare cat mai ascunse! Hotii de buzunare se inmultesc mai repede decat iepurii!

Niciun comentariu: