miercuri, 12 martie 2014

Si... Despre divort

Salutare dragi supravietuitori romani!

Astazi, vreau sa va vorbesc despre un subiect putin mai delicat. Desi toata lumea ar trebui sa se inteleaga de minune si familia ar trebui sa fie o echipa, se pare ca cineva isi baga coada si desfiinteaza familiile. In zilele noastre, observ ca divortul sau casatoriile de proba au devenit ceva viral, mai ales intre persoanele publice, care dupa cateva luni, saptamani sau chiar zile se despart. Din cate observ, casatoria a devenit o afacere in care protagonistii urmaresc doar profitul, averea, doresc sa devina populari pe la TV , sa faca scandal, sa acuze si multe altele. Trist dar adevarat!

Doi tineri care doresc sa traiasca toata viata impreuna, ar trebui sa se cunoasca foarte bine, sa se respecte reciproc sa se inteleaga si nu in ultimul rand sa fie un intreg, un 2in1 ca sa zic asa. Apoi, dupa ce reusesc sa parcurga acesti pasi, consider ca sunt pregatiti sa se uneasca pentru toata viata. Totusi, trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca in zilele noastre orice este normal si trebuie sa ne adaptam la stilul asta de viata, pentru ca vestile proaste vin cand nu ne asteptam.




Din pacate, multe cupluri casatorite, se despart si ajung in instanta, trec prin nenumarate procese, sunt amanati si umbla zi de zi prin notariate si completeaza nenumarate acte necesare pentru divort. Astazi, aceste nenumarate procese si asa zise plimbari pot fi evitate deoarece a aparut site-ul Divort.ro. Navigand prin filele acestui site, veti gasi informatii despre divortul la notar, partaj, custodia minorilor, pensia alimentara, cerere pentru divort si multe altele. Informatiile va vor ajuta sa luati cele mai bune decizii si sa incheiati in cele mai bune conditii actul de divort. Cei de la Divort.ro va pun la dispozitie si specialisti cum ar fi avocati, mediatori, notari, detectivi, psihologi si traineri de dezvoltare personala care va vor ajuta sa rezolvati toate problemele cu usurinta.

Pe site exista si un forum in care iti poti spune povestea. Daca ii convingi pe cei de la Divort.ro, te vor ajuta cu un avocet bun si vor suporta chiar si costurile legale pentru ca tu sa reusesti! Tot pe forum poti sa citesti povestile celorlalti care trec prin acest act si poti invata multe lucruri noi care te-ar putea ajuta. Desigur, poti raspunde si tu la intrebarile celorlalti.

In pagina “resurse” vei gasi informatii despre actele necesare, divortul la notar, divortul in instanta, notiuni de baza privind divortul si solutionarea pe cale amiabila. Vei afla daca merita sa ajungi pana in acest punct si nu in ultimul rand vei gasi raspuns la orice intrebare.

Daca ai ajuns in aceasta situatie si vrei un sfat, un sprijin sau o informative, alege Divort.ro si spune-ti povestea! Ei te vor ajuta.



Niciun comentariu: