duminică, 28 iulie 2013

Sambata neagra in Romania... Serios!?

Salutare dragi supravietuitori!

Astazi, am dat de un articol cu numele: "SAMBATA NEAGRA. Sange si teroare in Romania...".
Cei care au redactat aceasta stire, practic au strans informatii din toata tara si le-au pus la un loc, numind ziua de 27 Iulie ca fiind o "SAMBATA NEAGRA". Nimic impotriva... As dori doar sa pun cap la cap "teroarea, incendiile EXTREM de grave si restul..."

Bloc în flăcări la Curtea de Arges (*acoperisul defapt)

De ce oare a luat foc blocul? Din senin? NU! Blocul a luat foc din cauza administratorului/responsabilului/locuitorilor. Daca cei care se ocupa de acel bloc nu il intretin si nu verifica toate cele necesare, cladirea se aprinde...

JAF ÎN STIL MAFIOT. Un BEBELUŞ de un an a fost aruncat în ŞANŢ, iar părinţii BĂTUŢI 

In cazul de fata, ma gandesc la ceva care a pornit toata ambuscada asta. Oare de ce te-ar ataca niste persoane in plina strada, mai ales in trafic, daca nu ar stii ca ai o suma de 2000 de euro (potrivit RTV) pe care ii transporti cu autoturismul personal? Sunt sigur ca acesti asa zisi MAFIOTI nu ataca pe cine au chef. Ei ataca in locurile cu prada si au si anumite informatii despre persoanele pe care le ataca. Cat despre cei doi, ca au fost batuti si copilul le-a fost aruncat in sant, nu am ce sa spun... DACA NU AR EXISTA PROSTI CINE AR MAI FI DESTEPT!?

ACCIDENT DE TREN în judeţul Braşov: Doi răniţi. Maşina în care erau a fost târătă pe calea ferată sute de metri

Aici nu am ce sa spun! Totul tine de inconstienta unor soferi. Trenul nu are absolut nici o vina! Ce e mai usor sa opresti? Un autoturism de maxim 1 tona sau un tren de cel putin 40-50 de tone?

ACCIDENT GRAV în Sibiu: O persoană a murit şi alte şapte au fost rănite. Cei opt se întorceau de la o petrecere

O petrecere... Nimic mai mult... S-au rasturnat in sant... Oare de ce? Din senin? Oare nu aveau viteza? Sau erau putin tulburati... Oare de ce facem accidente cand ne intoarcem de la o petrecere?


Un MICROBUZ a căzut într-o PRĂPASTIE pe TRANSFĂGĂRĂŞAN

Putem discuta oare de viteza in cazul asta? Pe un drum cu serpentine ca cel de pe Transfagarasan ma gandesc la o limita maxima de viteza (daca sunt indicatoare) si daca nu sunt ma gandesc ca pedala aia din mijloc e pusa acolo cu un scop... FRANA si VITEZA MICA!!!

INCENDIU în cartierul Floreasca, din Capitală. O femeie şi-a dat foc la apartament şi a aşteptat pomierii la scară

In articol scrie ca femeia are probleme psihice si nu e la prima abatere. Deci, autoritatile o cunosc pe femeie nu? Pot sa intreb si eu ce cauta femeia acolo? De ce nu are nimeni grija de ea? De ce nu o interneaza statul roman?

CRIMĂ în plină stradă. Un tânăr a fost ucis în BĂTAIE, în judeţul Dâmboviţa

S-au batut baietii... S-a intamplat sa moara unul dintre ei. De asta e neagra sambata? Ca s-au trezit doi inconstienti sa se bata si unul mai slab a cazut? Deci, tot dintr-o anume cauza a inceput totul... INCONSTIENTA, INVIDIE, MANDRIE!


Cam asta am vrut sa va relatez astazi! In concluzie, nu putem spune ca ieri a fost o zi neagra deoarece, noi de ce sa suferim din cauza inconstientei semenilor nostrii? TINETI MINTE! Tot ce se intampla, se intampla din cauza noastra pentru ca nu stim sa pretuim! Nu ajungem nicaieri daca ne dam in cap unul la altul!






Niciun comentariu: