marți, 14 mai 2013

Ce se mai intampla in minunata noastra tara...

Astazi va voi oferi cateva stiri care "rup gura targului" pe scurt! 
  
PROTESTELE DE LA POSTA SE EXTIND: Postasii refuza sa plateasca pensiile - Asa suna o stire care "face ravagii" in tara! Nu au pe cine se razbuna si se razbuna pe batrani! Si, in plus, cum sa mai apelezi la Posta Romana daca pentru un colet astepti intre 3 si 10 zile pe cand prin curierat iti vine in 24-48 de ore?

Adrian Nastase, reclamant. Fostul premier a dat in judecata Inspectoratul de Stat în Construcţii - Ca la noi, la nimeni! Dupa ce fura, face magarii, isi insceneaza diferite situatii, mai trebuie sa dea si el pe cineva in judecata... ROMANIA TARA TUTUROR POSIBILITATILOR!

FOCAR DE HEPATITA in judetul Bacau - Daca inca nu v-ati imbolnavit de hepatita, mergeti repede sa o obtineti! Reducere de 50% pentru romani! Tineti minte ceva!!! IN ROMANIA NUMAI MOARTEA E GRATUITA!

Elevii de clasa a IV-a, evaluati joi la matematica si limba romana sau limba materna - GENIAL! Peste cativa ani, copiii nostrii vor avea examen similar BAC-ului pentru a intra in clasa I! FELICITARI DRAGA DOMNULE MINISTRU!


 

 

 


 



Niciun comentariu: