vineri, 6 noiembrie 2015

Petitie pentru interzicerea muzicii Rock in Romania... Loredana Schneider, furi curent!

Salutare! Revin cu un articol legat de o petitie care circula pe internet de ceva timp: Vrem interzicerea Rock-ului in Romania.

Autoarea petitiei este Loredana Schneider. Schneider in germana inseamna: taietor, secerator. Tare as dori sa vad cine este aceasta doamna sau domnisoara. Daca nu ati vazut mesajul petitiei, vi-l arat eu aici.
Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical. Rock-ul promoveaza violenta si satanismul iar noi suntem o tara crestina. Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. Daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie.
Sa facem un comentariu pe text, asa ca in liceu...

Aceasta Loredana incepe propozitia cu "VREM" desi este singura autoare a petitiei.  Daca ar fi mai multe persoane, ar fi specificate macar in textul petitiei.

"Ei" vor: LEGALIZAREA PEDEPSEI CU MOARTEA PENTRU CEI CARE PROMOVEAZA ACEST GEN!

Doamna/ domnisoara Schneider... Ce inseamna pentru tine (nu merita sa folosesc prea multe politeturi) pedeapsa cu moartea? Daca condamnam la moarte niste oameni pentru ca asculta muzica, pe violatori, talhari, hoti, criminali, de ce ii lasam sa iasa din puscarie dupa un numar de ani? Cred ca vor fi puse pe strada organe ale statului care sa verifice castile oamenilor sa vada daca nu asculta rock. Iti imaginezi draga Loredana ce prostie ai putut scrie in prima parte a petitiei?

MA LAS DE ROCK SI MA APUC DE FURAT! MACAR NU MA OMOARA NIMENI!

"Ei" spun: ROCK-UL PROMOVEAZA VIOLENTA SI SATANISMUL IAR NOI SUNTEM O TARA CRESTINA.

Intr-adevar, suntem o tara crestina. Sunt si persoane care nu cred in Divinitate dar NU SUNT DOAR ROCK-ERI CARE NU CRED! Eu sunt unul din crestinii care asculta ROCK!
In alta ordine de idei, cate trupe rock stii tu si cata muzica ai scultat in viata ta? Sunt si trupe care venereaza alte "persoane", dar nu ii vei vedea iesind in strada sa strige, SAU SA PORNEASCA PETITII CARE SA II CONDAMNE LA MOARTE PE CEI CE ASCULTA ALTE GENURI! Te rog sa-mi prezinti cateva trupe care promoveaza violenta!

Exista in tara noastra profesori care asculta muzica rock si ne invata carte!
Exista in Romania medici, care asculta rock si ne vindeca!
Exista in Romania chiar si preoti care asculta muzica rock, dar pe noi ne invata de bine!
Sunt ingineri, avocati, scriitori, jurnalisti, care asculta muzica rock dar isi fac treaba.

Vrei sa spui ca persoanele mentionate mai sus sunt sataniste si promoveaza violenta?

"Ei" spun: DIN CAUZA ACESTUI GEN MUZICAL AU MURIT ACEI TINERI DIN BUCURESTI!

Ce-ai spus!? Ascult acest gen muzical de foarte multi ani si nu am murit. Milioane, miliarde de oameni din lumea asta asculta acest gen muzical si NU AU MURIT!
Acei tineri din Bucuresti au murit din cauza incompetentilor care administrau acel club. Nu au respectat normele de functionare, au folosit materiale de antifonat contrafacute si multe altele. Cei din club care au murit, nu au murit pentru ca ascultau rock ci pentru ca ALTI OAMENI AU FOST INCOMPETENTI!

"Ei" spun: MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU!

Parca vad acum titluri de stiri: "TANAR UCIS MORTAL DE ROCK!", "NOUA ARMA ALBA: MUZICA ROCK", etc.

Cum ar putea sa ucida muzica rock? Prin note inalte sau joase? Prin solo-uri de chitara bass sau de tobe? Prin solo de electrica? Prin vocea artistului? Prin tobosarul care arunca cu betele in fani? Printr-o pana de chitara aruncata violent in public?

In alta ordine de idei... De cand un gen muzical indeparteaza oamenii de Dumnezeu? Daca rock-ul indeparteaza oamenii de Dumnezeu, manelele de ce nu o fac? "Comerciala" de ce nu o face?

Ma astept la petitii cu urmatoarele titluri: INTERZICEREA Jazz-ului, Blues-ului... De ce nu faceti o petitie cu interzicerea coruptiei, furtului, crimei?

Dintre "Comerciala", "Manele", "Rock", cine promoveaza incultura, bataile, alcool-ul, destrabalarea?

Comerciala: O piesa care formata din note muzicale deobicei create in studio, o voce falsa deasemenea imbunatatita in studio si 3 cuvinte repetate pe toata durata melodiei. Si sa nu uitam de cantaretele care se misca lasciv... Ca doar nu conteaza ce se canta... Conteaza ce vede ochiul... (O piesa este incadrata la muzica veche dupa cateva saptamani sau chiar zile)

Manele: "Sa moara dusmanii", "Vine garda", "Femei care dau din cur", "Bem 7 zile"... Cine promoveaza indepartarea de Dumnezeu si de lege?   Cine promoveaza destrabalarea, alcoolul, betia, bataile? Cate batai se fac in cluburi de manele si cate in cluburi de ROCK? (O piesa este incadrata la veche in cateva saptamani, zile...)

Muzica rock: Cultura muzicala (fara un minim de cunostinte in muzica nu intelegi si nici nu poti canta), mesaj (intotdeauna acest stil de muzica a avut un mesaj), oameni intelgenti (daca stai la o masa cu asemenea oameni ai ce discuta), MUZICA VECHE (cand spui muzica veche, te gandesti la o piesa de legenda care are cel putin 10-20 de ani si inca este ascultata... in genul muzical numit ROCK vei gasi adevarata definitie a MUZICII VECHI). Ca o paranteza, muzica veche gasesti si in alte genuri (Blues, Jazz, Disco, etc.)

As mai avea multe de scris dar ma opresc aici! Tot ce pot sa zic e:

SA INTERZICEM PROSTIA SI SA INTERZICEM GURA LOREDANEI SCHNEIDER!
ROCK-UL NU INSEAMNA SATANISM SI NICI NU UCIDE PE NIMENI!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Nu am crezut ca ca poate exista atata imbecilitate si ura in acelasi timp. Inteleg ca doamna care doreste aplicarea pedepsei cu moartea este o adevarata crestina. Interesant!

Unknown spunea...

Eu o rog pe doamna Schneider să mă viziteze. O să a-și schimbe părerea despre muzica rock Mai aduc zece rokeri cu mine. Am câțiva prieteni de culoare.